Home

Penilaian Bersepadu Pegawai Perkhidmatan Pendidikan

Diminta semua Pengetua & Guru besar daerah Timur Laut untuk mengisi maklumat Jawatankuasa  Penilaian Bersepadu Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PBPPP) dalam sistem atas talian. Sistem berkenaan telah diaktifkan dan maklumat berkenaan perlulah dihantar dengan lengkap pada atau sebelum 6 Oktober 2014 (Isnin). Pastikan sekolah menghantar maklumat berkenaan dan pegawai PPD akan membuat pengesahan dengan kadar segera. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En. Raffee bin Haji. Bachik, Ketua Unit Pengurusan Sekolah.

Muat turun Bahan VLE

Bahan kursus VLE untuk guru besar & pengetua daerah Timur Laut boleh dimuat turun di pautan ini: BAHAN KURSUS VLE DI SK BUKIT GAMBIR.

Aplikasi Tuntutan Peperiksaan V15(9SEPT14)

Untuk makluman kepada semua petugas-petugas peperiksaan UPSR 2014 di Daerah Timur Laut, sila gunakan aplikasi tuntutan yang terkini iaitu Aplikasi Tuntutan Peperiksaan V15(9SEPT14) bagi mengelakkan berlaku kesilapan tuntutan IKH bagi Pengawas UPSR.

Klik di pautan ini:Aplikasi Tuntutan Peperiksaan V15(9SEPT14)

Unit Pengurusan Akademik

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang diadakan bagi menghargai semua warga pendidik dan juga pentadbir. Majlis APC dijangka berlangung pada penghujung bulan Ogos 2014 bertempat di Dewan Bankuet Sunshine Square, Bayan Baru, Pulau Pinang

Majlis Sambutan Hari Guru Daerah Timur Laut

Majlis Sambutan Hari Guru Peringkat Daerah Timur Laut akan diadakan pada 27 Jun 2014 (Jumaat) bertempat di Dewan Bankuet Sunshine Square, Bayan Baru, Pulau Pinang. Majlis akan disempurnakan oleh Tuan Haji Osman bin Hussain, Pengarah Pendidikan, Jabatan Pendidikan Pulau Pinang.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Tuan PPD Timur Laut

Tuan PPD

Tuan Abdul Rashid Abdul Samad

Scan kod di sini

WEB - WAKTU OPERASI

E-Mail Pengguna

Waktu Solat

 
Go to top